Good News - Goodwill Suomi
Täältä löydät ajankohtaisia julkaisuja

Good News

Tiesithän, että lahjoittamalla Goodwillille et ainoastaan pääse ylimääräisistä, mutta vielä käyttökelpoisista tavaroistasi ja tekstiileistäsi eroon, vaan samalla mahdollistat uusia alkuja paikallisille, työtä etsiville ihmisille?

Lue lisää

Goodwill Porvoo laajentaa myymäläänsä ja laittaa prosesseja uuteen uskoon, ja tähän projektiin myymälä hakee käytäntöön panevaa työparia myymäläpäällikölle.

Lue lisää

Kuten ruokakaupat taistelevat ruokahävikkiä vastaan, niin myös me Goodwillissa torjumme tavarahävikkiä, eli käyttökelpoisen tavaran ja tekstiilin joutumista jätteeksi, ja näin osaltamme kevennämme ympäristön jätekuormaa.

Lue lisää

Goodwill Jumalniemessä sen 1-vuotissynttäriviikolla helmikuussa käyneet asiakkaat saivat äänestää siellä esillä olleista tuunatuista torsonukeista inspiroivinta. Eniten ääniä sai ja täten voittajaksi selviytyi Soturiprinsessa -niminen nukke.

Lue lisää

Loviisan Goodwill®-lahjoituspiste avataan maanantaina 8.3.2021 kello 10.

Lue lisää

Live avaa pääkaupunkiseudun ensimmäisen Goodwill®-kierrätysmyymälän kesäkuussa. Hyväkuntoisia lahjoitustavaroita otetaan vastaan 1.3.2021 alkaen.

Lue lisää

Oletko kiinnostunut esimerkiksi työkokeilusta, kuntouttavasta työtoiminnasta, palkkatukityöstä tai työssäoppimisesta Goodwill®-myymälässä? Kerro kiinnostuksestasi helposti yhteydenottolomakkeemme kautta ja olemme sinuun yhteydessä.

Lue lisää

Kotkalaisessa taloyhtiössä on meneillään kokeilu, jossa taloyhtiön kierrätyshuoneeseen tuotuun Goodwill-keräysastiaan voi jättää itselle tarpeettomat, siistit ja ehjät tavarat ja tekstiilit.

Lue lisää

Goodwill Lappeenranta ja Parikkala täyttävät yhden vuoden. Juhlan kunniaksi lauantaina 13.2.2021 kaikki kierrätystuotteet ovat myynnissä puoleen hintaan Goodwill Lappeenrannan myymälässä.

Lue lisää

Goodwill Jumalniemi Kotkassa juhlii 1-vuotissynttäreitään sekä myymälään äskettäin avatun käsityö- ja askarteluosaston, Arvo Shopin, avajaisia 8.–12.2.2021. Tervetuloa juhlimaan kanssamme väljästi pitkin viikkoa!

Lue lisää

Mikä on Good News?

Good News on Goodwillin oma uutisblogi. Täältä löydät ajankohtaisia juttuja Goodwillin toiminnasta sekä vinkkejä kierrätykseen.

Uusimmat julkaisut

Goodwill® elää lahjoituksistasi
Goodwill® elää lahjoituksistasi
10 . 05 . 2021Tiedotteet
Haku päällä: Apulaismyymäläpäällikkö Goodwill Porvooseen
Haku päällä: Apulaismyymäläpäällikkö Goodwill Porvooseen
05 . 05 . 2021Tiedotteet
Värialella ja €uron päivillä tavarahävikkiä vastaan
Värialella ja €uron päivillä tavarahävikkiä vastaan
04 . 05 . 2021Lähikuvassa - Tiedotteet

Tagit