Lahjoittaminen - Goodwill Suomi
Lahjoittamalla tuet paikallista työllistämistoimintaa

Lahjoittaminen

Miten voin lahjoittaa?

Voit tuoda lahjoitettavat vaatteet ja tavarat lähimpään Goodwill®-kierrätysmyymäläämme tai -lahjoituspisteeseemme. Osa myymälöistä tarjoaa myös lahjoitusten noutopalvelua, järjestää kiertäviä lahjoituskeräyksiä sekä kerää tekstiiliä erillisiin tekstiilinkeräyslaatikoihin, joita on sijoitettu esimerkiksi kauppakeskuksiin. Lahjoittamasi tavarat menevät myyntiin Goodwill-myymälöihin ja myydyistä tavaroista saatu tuotto käytetään paikallisen työllistämistoiminnan ja erilaisten valmennus- ja koulutusohjelmien ylläpitämiseen sekä kehittämiseen. Suosittelemme seuraamaan paikallista Goodwill-kierrätysmyymälääsi Facebookissa tai Instagramissa saadaksesi ajankohtaisia tietoja.

Etsi lähimmän myymäläsi tai lahjoituspisteesi yhteystiedot täältä.


Mitä voin lahjoittaa?

Goodwill ottaa vastaan hyväkuntoista tavaraa laidasta laitaan. Voit lahjoittaa meille esimerkiksi siistissä kunnossa olevia vaatteita, kenkiä, leluja, elektroniikkaa, astioita ja huonekaluja. Varmista vielä, että lahjoitukseen lähtevät tuotteet ovat hyvässä kunnossa ja toimivia – siis sellaisia, joita voisit itsekin ostaa.


Goodwillissa pyrimme aina siihen, että mahdollisimman moni vaate- ja muu tekstiilikappale löytäisi joko sellaisenaan tai uusiokäytössä uuteen kotiin sen sijaan, että se päätyisi jätteeksi.

Gw_tekstiilikierto_web

Joitakin myymäläkohtaisia eroavaisuuksia voi tekstiilinkierrossa esiintyä.