Tietoa meistä

Goodwill® auttaa ihmisiä koulutuksen ja työllistämisen keinoin sekä ympäristöä kierrätysmyymälätoiminnan kautta, paikallisesti.

Goodwill®-kierrätysmyymälä verkossa on kierrätettyjen tuotteiden myymiseen keskittynyt verkkokauppa. Verkkokaupassa myynnissä olevat tuotteet tulevat Goodwillille lahjoituksina, joten tuotteet ovat useimmiten yksittäiskappaleita. Tämä on hyvä pitää mielessä, kun teet ostoksia verkkokaupassamme. Kannattaa toimia nopeasti, kun löydät jotakin mielenkiintoista, myös joku muu on saattanut iskeä silmänsä samaan tuotteeseen. Tuotteita lisätään verkkokauppaan jatkuvasti.

Verkkokaupassa, kuten myös Goodwillin kivijalkamyymälöissä, myydyistä tavaroista saatu tuotto käytetään paikallisen työllistämistoiminnan ja erilaisten valmennus- ja koulutusohjelmien ylläpitämiseen sekä kehittämiseen. Samalla pääset eroon sinulle tarpeettomasta tavarasta, autat ympäristöä ja teet hyviä löytöjä Goodwill-verkko- ja kivijalkamyymälöiden monipuolisesta valikoimasta.

Joten kun sinä lahjoitat tavaraa Goodwillille tai käyt ostoksilla Goodwill-verkkokaupassa tai kivijalkakierrätysmyymälöissä, luot paikallisille työtä etsiville ihmisille mahdollisuuksia työhön ja omien taitojen kehittämiseen.


Mitä Goodwillille voi lahjoittaa?

Kuka tahansa voi lahjoittaa vaatteita ja tavaroita Goodwillille.

Goodwill ottaa vastaan hyväkuntoista tavaraa laidasta laitaan. Voit lahjoittaa meille esimerkiksi siistissä kunnossa olevia vaatteita, kenkiä, leluja, elektroniikkaa, astioita ja huonekaluja. Käy siis läpi kotisi komerot ja muut kolkat, ja kerää kasaan tavarat, vaatteet ja esineet, joille sinulla ja perheenjäsenilläsi ei ole enää käyttöä.

Varmista vielä, että lahjoitukseen lähtevät tuotteet ovat hyvässä kunnossa ja toimivia. Valmiina tekemään lahjoituksesi? Voit tuoda lahjoitettavat tavarat lähimpään Goodwill-kierrätysmyymäläämme tai hyödyntää noutopalveluamme. Löydä lähin Goodwill-kierrätysmyymälä täältä.Anna hyvän kiertää!