Tuotteet ja alennukset - Goodwill Suomi
Osa tuotteista puoleen hintaan joka viikko

Tuotteet ja alennukset

Valikoima

Kierrätysmyymälöissämme myydään vaatteita, kodintekstiilejä, asusteita, kenkiä, kirjoja, DVD- ynnä muita levyjä, vinyylejä, huonekaluja, sähkölaitteita, leluja, käsityötarvikkeita, urheiluvälineitä, astioita, keittiötarvikkeita, sisustustavaroita ja paljon muuta.

Koska Goodwill-myymälöiden tuotevalikoima perustuu lahjoituksiin, ovat myytävät tuotteet usein yksittäiskappaleita ja valikoima vaihtuu nopeasti.Väriale ja €uron päivä

Goodwill-myymälöissä tuotteiden hinnoittelussa käytetään eri värejä. Joka viikko yksi väreistä on niin kutsuttu alennusväri ja kaikki tällä värillä hinnoitellut tuotteet myydään 50 prosentin alennuksella. Viikon alennusvärin saat selville myymälöissä olevista myymäläopasteista. Viikon alennusvärillä pyritään takaamaan myynnissä oleville tuotteille pidempi elinkaari ja toisaalta säännöllinen vaihtuvuus. Alennusväri vaihtuu viikoittain.

Loppuviikosta Goodwill-myymälöissä vietetään €uron päivää. €uron päivä tarkoittaa sitä, että kaikki loput kuluvan viikon alennusvärituotteet myydään kyseisenä päivänä eurolla. €uron päivää vietetään Goodwill-myymälöissä yleensä perjantaisin tai lauantaisin. Seuraa paikallista Goodwilliasi Facebookissa, niin saat ajantasaista tietoa €uron päivän ajankohdasta.

Opiskelija-alennus

Opiskelijat shoppailevat meillä vieläkin edullisemmin! He saavat 20 prosentin alennuksen normaalihintaisista kierrätystuotteista kaikissa myymälöissämme.

Alennuksen saa näyttämällä kassalla mitä tahansa virallista lukion, ammattioppilaitoksen, ammattikorkeakoulun tai yliopiston opiskelijakorttia tai -sovellusta.

Opiskelija-alennusta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin ja se ei koske palveluita tai uusiotuotteita.

#goodwilllöytö-arvonta

Jaa Goodwill-löytösi somessa ‒ voit voittaa lahjakortin myymälöihimme!

  • Shoppaa Goodwill-myymälässä tai -verkkokaupassa
  • Tee upeita löytöjä
  • Nappaa kuva tai video löydöistäsi
  • Jaa kuva/video somessa (Facebookissa ja/tai Instagramissa)
  • Laita julkaisuun mukaan tunniste #goodwilllöytö
  • Jää odottamaan, josko arpaonni suosii tällä kertaa juuri sinua!
  • Joka kuukausi löytöjen jakaneiden kesken arvotaan 20 euron arvoinen lahjakortti Goodwilliin

#goodwilllöytö-arvonnan säännöt TÄÄLLÄ.